KLEČI NA TRAVNJAKU, SA POVEZOM NA OČIMA! Isplivao snimak hapšenja UBICE u Roterdamu

Objavljen je snimak osumnjičenog za ubistva u Roterdamu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak hapšenja pomahnitalog ubice iz Roterdama, koji je prvo otvorio vatru u stanu, pa nastavio sa masakrom u amfiteatru. Nakon toga je podmetnuo požar i u bolnici. Zasad nema tačnih informacija o nastradalima, ali policija je saopštila da je nekoliko osoba poginulo u masakru.

Kako se vidi na snimku, veliki broj policajaca okružio je ubicu koji kleči na kolenima na travnjaku i sa povezom preko očiju, dok su mu na ruke stavljene lisice.

Devojčica (14) koja je pogođena u pucnjavi u Roterdamu podlegla je povredama i broj žrtava je porastao na tri, saopštila je holandska policija. 

“Četrnaestogodišnja devojčica koja je teško povređena u pucnjavi na Heiman Dulaertpleinu je preminula. Njena majka (39), žiteljka Roterdama, takođe je poginula u pucnjavi“, saopštila je holandska policija na društvenim mrežama, prenosi Rojters. 

Osumnjičeni student (32) je nakon pucnjave u kući u istoj podmetnuo požar, a zatim otišao u Univerzitetsku bolnicu roterdamskog medicinskog centra, ušao u amfiteatar i ubio profesora (46). Nakon toga je podmetnuo još jedan požar. 

Uhapšen je u blizini medicinskog centra. Motiv napada je za sada nepoznat. “Šokirani smo užasnim incidentom. Pucano je na dva različita mesta u gradu. Mnogi ljudi su bili svedoci pucnjave”, rekao je gradonačelnik Roterdama Ahmed Abutaleb.

“Osumnjičeni je bio poznat policiji i 2021. je bio procesuiran i osuđen za zlostavljanje životinja“, rekao je Hugo Hilenar, glavni tužilac Roterdama. Policija je saopštila da nema naznaka da je postojao drugi napadač.

(MONDO/Kurir.rs)

Previous post Crnogorski analitičar zatražio da se Đoković doživotno izbaci iz tenisa (FOTO)
Next post Skandal na Oktoberfestu: Posetioci uz nacistički pozdrav pevali “Eriku” (VIDEO)