Lukašenko pisao Dodiku

MINSK – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik brine o svojoj otadžbini i narodu i štiti nacionalne interese uprkos spoljnim pritiscima, naveo je predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko u pismu koje je uputio predsjedniku Srpske.

Lukašenko je izrazio iskrenu zahvalnost Dodiku za tople i srdačne riječi koje mu je predsjednik Srpske uputio povodom rođendana.

“Veoma mi je prijatno čuti te riječi od čovjeka koji se takođe brine o svojoj otadžbini i narodu i štiti nacionalne interese, bez obzira na razne spoljne pritiske bez presedana”, istakao je Lukašenko, prenosi Srna.

Lukašenko je naglasio da u potpunosti dijeli Dodikovo mišljenje koje se odnosi na neophodnost daljeg razvoja bilateralnih odnosa, kao i dostizanje višeg nivoa kvaliteta odnosa Srpske i Bjelorusije.

Bjeloruski predsjednik potvrdio je spremnost Minska da pomogne na sve načine.

“Sa zadovoljstvom se sjećam našeg susreta i otvorenog konstruktivnog dijaloga. Rad sam da Vas ponovo ugostim na gostoprimljivoj bjeloruskoj zemlji. Primite, Vaša ekselencijo, moje srdačne želje za dobro zdravlje, dobar duh, kao i izraze moga velikog poštovanja prema Vama”, dodao je Lukašenko u pismu. 

Nezavisne novine

Previous post Užas kod Mostara: BMW-om pokosio tri tinejdžerke (16) dok su izlazile iz autobusa
Next post Osumnjičen da je istukao sina jer ga nije slušao