ULAZ U BANJSKU BLOKIRAN, PRIPADNICI ROSU DUŽ MAGISTRALE! Srbi uznemireni – čuje se i sporadična PUCNJAVA!

Kosovska policija je duže magistrale na ulazu u Banjsku.

Ulaz u Banjsku je blokiran i svuda su jake snage tamošnje policije. Čak je vraćena i Hitna pomoć iz Kosovske Mitrovice iako su se odazvali na poziv. Meštani Banjske su uznemireni, a kako saznaje Kurir i dalje se čuje sporadična pucnjava, javlja izveštač Kurira sa Kosmeta.

Kako javlja Kosovo online, na skretanju prema Banjskoj, na samoj raskrsnici nalazi se više oklopnih vozila specijalnih jedinica policije, a duž magistrale vidljivi su policajci ROSU sa dugim cevima, javljaju reporteri Kosovo onlajna sa terena.

Policija je pre nekoliko trenutaka zatražila od novinarskih ekipa da se udalje. Kosovska policija saopštila je da je sinoć u 2.34 jedinica za brzu intervenciju granične policije primetila da su na ulazu u selo Bajnska dva kamiona bez registarskih oznaka bila postavljena na mostu i da je ulaz u ovo selo preko mosta bio blokiran. Kada su jedinice iz stanice Zvečan stigle do ovog mesta, kako su naveli, “naišle su na otpor”, dva policajca su upucana, a jedan je podlegao povredama.

Šef Euleksa u stanici policije u Severnoj Mitrovici

U stanicu policije u Severnoj Mitrovici, kako saznaje Kosovo onlajn, stigao je šef Euleksa Đovani Pjetro Barbano. Ispred stanice, kako javlja reporter, do pre nekoliko trenutaka nalazilo se pet vozila Euleksa. U međuvremenu, četiri vozila su otišla, a jedno je ostalo.

Kosovska policija saopštila je jutros da je sinoć oko 2.30 došlo do pucnjave kod sela Banjska u kojoj su ranjena dva pripadnika Kosovske policije, od kojih je jedan podlegao povredama. Inače, na skretanju za Banjsku sa magistralnog puta jutros su bile viđene policijske snage Kosova.

Previous post UŽIVO Jedan policajac ubijen, drugi ranjen na severu Kosova; Oklopna vozila policije u blizini Banjske
Next post SRBIN IZ BANJALUKE SPASAO ŽIVOT ALBANKI! Bez razmišljanja skočio da pomogne: Kada sam video da je počela da diše…