UŽIVO: NOVAK ZAPLAKAO PRED CELIM BEOGRADOM! Suze teku niz lice, Đoković ne može da ih zaustavi! Košarkaši..basketaši…

Novak Đoković!

Najbolji teniser svih vremena stigao je u Beogradi izašao na balkon, pred svoj narod! Pre samo dva dana u njujorku je osvoji četvrti US open i 24. grend slem titulu! U Beogradu je zaplakao!

Aleksa!

“Veliko poštovanje za sve vas. Velika čast i ponos blo je igrati za reprezentaciju i celu Srbiju. Vidimo plodove svega što smo radili ovih nedelja koje smo proveli zajedno. Hvala vam svima. Moram da pomenem ovog momka koji nas je ujedinio. On je dao Srbiji mnogo više nego svi mi zajedno. Živela Srbija i slava Bogu”, rekao je Avramović pre nego što je pričao Boriši simaniću!

Kari!

“Lepo vas je ovako videti. Pitam se da li smo stvarno zaslužili da vas bude u ovolikom broju. Moram da vam kažem da smo mi u Manili osetili da ste vi sa nama mnogo više nego što ste vi to osećali. Hvala vam, živela Srbija”, rekao je Svetislav Pešić.

Ovacije Pešiću!

Nakon što su na balkon istupili svi čelni ljudi saveza, a zatim i svi Karijevi pomoćnici, pojavio se i Svetislav Pešić. Dobio je ovacije od okupljenih navijača, pre nego što su oni počeli da aplaudiraju reprezentativcima. Redom su izlazili:

Filip Petrušev, Nikola Jović, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Dušan Ristić, Marko Gudurić, Stefan Jović, Dejan Davidovac, Aleksa Avramović, Nikola Milutinov, BORIŠA SIMANIĆ i Bogdan Bogdanović!

Na balkonu su se pred okupljenim navijačima pojavili basketaši!

Oni su na Evropskom prvenstvu osvojili zlatnu medalju, a to je peto zlato u nizu za Srbiju na kontinentalnim smotrama. Do trofeja su išli Strahinja Stojačić, Stefan Kojić, Marko Branković i Nemanja Barać, trener je Danilo Lukić i selektor Marko Ždero!

Previous post Udar na Bajdena: Pokrenuta procedura impičmenta
Next post Prekinut meč u Bukureštu, Rumuni skandirali: Kosovo je Srbija