PIJANI JOKIĆ SA TRUBAČIMA ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ! Napravio haos na ulici – prijatelji ga SKLONILI! (VIDEO)

Srpski košarkaš se odlično provodi tokom leta u sSomboru, ali ima i onih koji Nikoli Jokiću zameraju ovakvo ponašanje.

Nikola Jokić je odlučio da ovog leta propusti obaveze sa reprezentacijom Srbije – četvrti put u karijeri je odbio nacionalni tim – pa se za novu sezonu NBA lige odmara u rodnom Somboru. Tokom prethodnih nekoliko nedelja mogli smo da ga vidimo na konjičkoj trci u Italiji, zatim na nekoliko hipodroma u Srbiji, pa na raftingu na Tari… Imao je i društvo pošto je u jednom periodu tu bio Aron Gordon, ali je na koncerte išao sam.

Za sada je Nikola Jokić uhvaćen na nastupima Ace Pejovića i Cece Ražnatović, usput je malo pevušio i Zabranjeno pušenje, a poslednji snimci iz Sombora pokazuju da srpskom košarkašu prijaju i trubači! Video koji je postao hit na internetu pokazuje kako se centar Denvera dobro provodi na ulici, a nekoliko automobila čeka da prođe pored njega.

Prolaznici su kamerama zabeležili i trenutak u kojem prijatelji Nikole Jokića njega pomeraju sa ulice, kako bi saobraćaj mogao nesmetano da se odvija. Pogledajte kako je to izgledalo na ulicama Sombora, nakon još jednog izlaska Jokića, koji je nedavno bio MVP NBA finala:

MONDO

Previous post “ZAUSTAVIĆEMO AGRESIVNO PONAŠANJE KINE”: Sedma flota spremna da se uhvati u koštac sa glavnim protivnikom
Next post Komičan susret na terenu: Messijeva supruga potrčala u zagrljaj njegovom saigraču