KRŠTENJE DEVOJČICA U BEOGRADU OD MILION €!

Baba i deda su svojim unukama priredili nezaboravno slavlje povodom krštenja na kom je bila i trbušna plesačica.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak krštenja od milion evra koje se održalo u Beogradu, a koje su organizovali, kako se navodi u snimku, pripadnici romske nacionalne manjine. Video je privukao veliku pažnju, naročito kad se bacala velika količina novca. 

Baba i deda su svojim unukama priredili nezaboravno slavlje povodom krštenja. Snimak, koji je objavljen, počinje kadrom na kom se nalazi trbušna plesačica koja nosi grudnjak na kom se vide šake. Između bretele i tela stavila je novčanicu od 50 evra. 

Nakon toga je prikazana sala u kojoj je održano krštenje od milion evra. Sve je prštalo od luksuza. Goste je usluživalo više od deset konobara. Sto na kome se nalaze pića takođe je privukao veliku pažnju. “Tog dana mogli ste da pijete bukvalno šta god poželite, mada to obično tako i biva na romskim veseljima”, navedeno je na TikToku gde je objavljen snimak. 

Nakon toga se vide i domaćini. “Pogledajte kako izgleda baka koja je tog dana krstila unuke. Bukvalno kao devojčica“, rečeno je u snimku. Kumovi su pristigli iz dalekog Brazila i bili su jedni od zvezda večeri. Oni su dočekani uz vatromet. U nastavku videa se vidi kako glavni domaćin baca veliku količinu novca dok peva pevačica. 

Drugi kumovi su doneli prase i tortu po starom običaju. I oni su dočekani uz vatromet. I opet se bacao novac na sve strane uz muziku. Onda su se pojavile unuke zbog kojih je organizovano slavlje. Veselju je prisustvovalo mnogo ljudi. Pristigla je i glavna bugarska zvezda Julija Bikova koja uvek ide sa svojim igračicama.

U jednom trenutku kad je ona nastupala ceo pod bio je prekriven novcem. 

@bozic.uros Krštenje koje se pamti 💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #svadba #narodnamuzika ♬ original sound – bozicuros

MONDO

Previous post U Srbiji otvoren “leskovački Old Trafford”, stadion od 41,7 miliona KM na kojem igra drugoligaš /FOTO, VIDEO/
Next post Mali serviser napravio čudo od trošnog FIAT-a i dobio nagradu u Italiji