PORODICA KOJA JE NESTALA U GRČKOJ PODIGLA SRBIJU NA NOGE! Oglasila se sestra Aleksandra: Brat i snaja su još nedostupni

Oglasila se sestra Aleksandra Joksimovića koji se vodio kao nestao sa svojom porodicom u Grčkoj.

Porodica Joksimović iz Jagodine za kojom se tragalo u Grčkoj javila se svojoj porodici, potvrdila je Aleksandra, sestra Aleksandra Joksimovića.

Aleksandra kaže da se jutros starija ćerka Joksimovića javila baki. “Nikako nisam, celu noć sam razmišljala šta i kako. Oni su smešteni u Potosu u nekom stanu gde su bili i prošle godine. Živi su i zdravi, što je najvažnije! Obavestila sam i policiju i ambasadu da se prekine postupak potrage”, rekla je Aleksandra.

Dodaje da je uspela da se čuje sa bratom na kratko i da jedino funkcionište mobilni telefon starije ćerke Joksimovića. “Imali su problem sa telefon, nemaju roming. Nije im stigao internet koji su uplatili. Dobro su, ne deluju mi preplašeno, ali mi deluju jako umorno. Laknulo nam je, sve ovo je bilo iscrpno. Bitno da je sve u redu i da se sve dobro završilo. Brat i snaja su i dalje nedostupni, jedino je jedna ćerka dostupna, oni imaju obične telefone“, navela je Aleksandra.

Podsetimo, posle vesti da su Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine sa dvoje maloletne dece nestali u Grčkoj, cela Srbija se digla na noge. Oni su pošli iz Jagodine u nedelju, a posle prelaska granice niko ih nije čuo ni video.

(MONDO)

Previous post Bivši agent CIA: Američke generale ne brine toliko Ukrajina, već čime bi Rusija mogla da uništi SAD
Next post Hapse hrvatske navijače nakon ubistva Grka – policija postavila blokade na državnim putevima i na granicama