Zbog mladine šale matičar otkazao vjenčanje

Svima je poznato kada dođe vjenčanje da je to jedan od najradosnih dana za mladence, rodbinu i prijatelje. Ipak sljedeći video snimak pokazuje kako se jedna mlada zbog svoje šale upropastila svoje vjenčanje, jer ako se previše “opustite”, pa kažete što ne treba tokom vjenčanja može da vam se desi ovo kao iz video snimka!

Jedna mlada je bila “suviše raspoložena”, pa je odlučila da se našali pred matičarem. To se na kraju pokazalo kao loša šala.

Ovaj pomalo čudan i nesvakidašnji događaj odnosno video snimak osvanuo je na TikToku. U glavnoj ulozi je mlada čije ime je Mirijam, koja je tokom svadbene ceremonije umjesto sudbonosnog “da” izgovorila “ne”, naravno želeći da se našali sa svim prisutnima.

Njen izabranik, Danilo, shvatio je šalu, a djevojka se nasmijala i rekla da pristaje da stupi u brak. Na njeno zaprepašćenje, matičar je rekao:

“Ne možete da se šalite. Ne prihvatam izgovore. Nećemo završiti vjenčanje danas. Možete razgovarati sa sekretarom i zakazati drugi termin”, rekao je čovek u dahu.

Potom je vratio prsten mladoženji, a advokat koji je objavio snimak na društvenoj mreži objašnjava da matičar na to ima pravo, ukazujući koliko neozbiljnost može da vas “košta”.

@abogadoarias #abogado #derecho ♬ sonido original – Fernando Jose Arias
Previous post Sprema se veliki napad na Rusiju? Stigla pretnja: “Ako nastave…”
Next post OVO JE NAJČUDNIJI SPORT NA SVETU!