Ovo je devojka koja je iz kuće Miće Megatrenda odnela zlatne poluge vredne 300.000 evra!

Pljačka se dogodila 26. jula 2023. godine između 20 i 22 sata u Mićinoj kući na Senjaku

Mića Jovanović opljačkan je 26. jula 2023. godine između 20 i 22 sata u kući na Senjaku, kada je devojka A.V. sa kojom je bio u emotivnoj vezi u društvu drugarice iz njegove vile iznela zlatne poluge u vrednosti od 300.000 evra.

U galeriji u nastavku pogledajte kako izgleda devojka koja je “ojadila” Miću za skoro trećinu miliona evra.

– Zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra odnela mi je devojka koja je deset godina bila deo mene, jedna divna i inteligentna osoba. Međutim, to nije uradila sama već uz pomoć drugarice. Reklo bi se da je ušla u loše društvo. Krađu nisam želeo da prijavim dok nisam video snimak sa sigurnosnih kamera nakon koga mi je sve bilo jasno – rekao je Mića, osnivač Megatrenda, u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf.rs.

– Sve se dogodilo 26. jula ove godine u periodu između 20 i 22 sata u kući na Senjaku. Više od dve decenije imam fizičko obezbeđenje koje me je pozvalo i pitalo da li ona može da uđe jer smo se rastali pre nekoliko meseci. Pustio sam je jer sam mislio da želi da trenira. Imala je ključ od prostorije u kojoj sam čuvao zlatne poluge. Na snimku sa kamera sve se jasno vidi. Nije bila sama već u pratnji drugarice. Iz kuće su u torbama izneli 4,5 kilograma zlatnih poluga – objasnio nam je Jovanović i dodao da su “one legalno kupljene i plaćene preko računa Univerziteta”.

Prema njegovim rečima, vrednost zlatnih poluga je oko 300.000 evra.

Njih sam čuvao da u slučaju da nešto zatreba za Megatrend mogu da unovčim. Dugo sam se razmišljao da li da joj i ovo oprostim. Međutim, kada sam video snimak sigurnosnih kamera, nju i njenu drugaricu rešio sam da odem u policiju. Žao mi je što će krivično odgovarati… Radi se o osobi koja je 10 godina bila za mene nešto najlepše. Inteligentna i divna osoba – istakao je Jovanović.

U razgovoru za Telegraf.rs Jovanović je rekao i da je u kuću na Senjaku nemoguće ući jer ima fizičko obezbeđenje 24 sata, ali je i cela pokrivena sigurnosnim kamerama.

Tužilaštvo

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za naš portal je rečeno da je “policijskoj stanici Savski Venac prijavljeno da je iz kuće Miće Jovanovića ukradeno više kilograma zlatnih poluga”.

Policijski službenici povodom podnete prijave na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzor i vrše uviđaj – tvrde iz Tužilašatva.

(Telegraf.rs)

Previous post Osoblje Nuklearne elektrane “Krško” u pripravnosti
Next post Nevrijeme u njemačkom gradu, ralice uklanjale led sa ulica (VIDEO)