Slučajno rezervisala cijeli hotel na Baliju za malo novca

Jasmin Gordon (26) iz Somerseta u Velikoj Britaniji, planirala je da rezerviše odmor iz snova za svoju porodicu, posebno za baku i djeda, koji su oduvijek željeli da odu na Bali.

Rezervišući unaprijed, Jasmin je prvobitno rezervisala smještaj preko Airbnb-a u koji stane sedam članova njene porodice, ali je dobila mnogo više nego što je očekivala kada je sedam dana prije polaska otkrila da je u međuvremenu smještaj renoviran, pa je ustvari rezervisala čitav hotel.

Rečeno joj je da je ono što je mislila da je na Airbnb apartman, nedavno pretvoreno u hotel, a nakon nekih pregovora sa menadžmentom, to je sedam dana bio dom Jasmin i njene porodice.

Imaju stalno osoblje, obezbjeđenje, kuvare i kolica za golf da vas voze okolo. Veoma je velika vila za Airbnb, ali prilično mala za hotel, svaka soba ima bravu na vratima i sopstveni aparat za kafu – rekla je ona.

Njih ima samo sedmero, a u hotel može da stane 18 ljudi.

Jasmin, menadžer marketinga na društvenim mrežama, priznala je da je veličina hotela malo zbunila kada su stigli u ovaj ljetnji raj.

“Nemate svoju kuhinju. Tamo je restoran sa kuvarom kod kojeg svaki dan do 23 sata možete naručiti doručak, ručak i večeru”, rekli su im kada su stigli.

Na početku je pomislila da je malo bizarno kada je sve samo za nju i njenu porodicu. Uprkos prvobitnoj zabuni oko rezervacije, Jasmin je nesreću opisala kao ostvarenje snova za svoju porodicu i posebno za baku i djeda.

Korisnici TikTok-a bili su podjednako iznenađeni kako je Jasmin postigla takav dogovor.

“Ako vam treba još jedan član porodice, dostupan sam za usvajanje”, napisao je jedan od njih, prenosi Tuzlanski.ba.  

Previous post “Sandej ekspres”: Više od 2.000 ukrajinskih specijalaca obučava se u Velikoj Britaniji, cilj – Krim
Next post Skandal ispred zgrade opštine: “Sevaju” pesnice, reagovala policija VIDEO