“Ubiše ga ka sliku” – Tuča gostiju i osoblja restorana u Crnoj Gori, letjele i stolice (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio nezapamćeni snimak tuče nastao u poznatom crnogorskom ljetovalištu. Naime, kako se navodi sve se dogodilo nakon agresivnog i bahatog ponašanja nekolicine Rusa, da bi kulminacija nastupila tučom sa lokalnim žiteljima unutar poznatog ugostiteljskog objekta.

Prema prvim informacijama, za sve je kriv ruski državljanin koji je vrijeđao mještane i konobare lokala, nakon čega je uslijedila tuča gdje se nije znalo ko koga udara. Kako se navodi, sve se desilo u Rafailovićima.

– Ubiše ga ka sliku. Vazno je da su svi prijavljeni I da imaju sanitarne, a djeca se moraju igrati – navodi se u opisu snimka koji je za kratko vrijeme postao viralan.

U incidentu u Rafailovićima učestvovala su četvorica ruskih državljana koja su u alkoholisanom stanju prvo automobilom vozili na šetalištem u Rafailovićima gdje su umalo udarili motociklistu. Prema riječima očevidaca koji su pozvali redakciju Vijesti oni su nakon što su automobilom blokirali šetalište prvo demolirali turističku agenciju a potom nasrnuli na konobara obljižnjeg restorana kome su nanijeli povrede glave.

Zaposleni štitili gazdu i restoran

Potom su krenili da se fizički obračunaju sa vlasnikom restorana. Tada su ostali zaposleni pokušali da spriječe da demoliraju i restoran.

Snimak je nastao onda kada su zaposleni krenuli da izbace ruske državljane.

Previous post Skandalozna izjava španskog političara: “Novak Đoković je prijatelj genocida i putinovac”
Next post Bivši američki obaveštajac: Rusija će potpuno uništiti ukrajinsko vojno uporište u Odesi