POSLEDNJA OBJAVA POZNATOG BEOGRADSKOG JUTJUBERA! Pre 9 sati okačio sliku iz čuvenog crtanog filma – “Svi psi idu u raj”

Jutjuber Mirko Rašić je bio vrlo aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je pre devet sati okačio sliku iz crtanog filma “Svi psi idu u raj”.

Jutjuber Mirko Rašić (33), poznatiji kao Neovlašćeni serviser, nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, a telo je pronašao njegov kolega. Mirko je vodio svoj jutjub kanal na kojem se bavio automobilima, a po zanimanju je bio automehaničar. Bio je karate trener, imao je svoj klub, bio je bio amaterski glumac i odigrao je mnogo predstava. Rašić je bio vrlo aktivan i na društvenoj mreži Instagram, gde je delio kratke privatne i poslovne klipove.

Poslednja objava Mirka Rašića pre samo devet sati, bila je slika iz čuvenog crtanog filma “Svi psi idu u raj”, a na svoj Insta “stori” označio je repera Ognjena Kostića Struku, koji ima istoimenu pesmu.

“Sedim u sobi sa tvojom krvlju na rukama, trudim se da ne čujem ta sablasna šaputanja, sedim u senci a dim klizi mi iz usana, đavo me vuče za rukav do ivice ludila. Čujem da si viđen, usidren u pristaništu, krenuo si ka raju, al završio u čistilištu! Kažu – nisi dobar za carstvo nebesko, da tamo nema mesta… Ne mogu da verujem da došao je kraj, al bilo kako bilo, svi psi idu u raj”, glase reči ove pesme.

Posebnu pažnju izazvalo je to što je u svom poslednjem prilogu na Youtube u nekoliko navrata spomenuo pozajmljivanje novca, dugove i vraćanje dugova.

“Zovu te, prekidaju te, traže ti pare, a ti nećeš da im daš, jer ako im daš ne bi imao to što imaš”, rekao je na početku priloga. U jednom momentu je prokomentarisao: Možda bih ovaj osmeh zamenio sa boljim životom.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike “Laza Lazarević” je 011/7777-000. Broj Centra “Srce” za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(MONDO)