DRAMATIČNO: NEŠTO SE KRUPNO VALJA NA KOSOVU! Vučić razgovara sa patrijarhom, Rusima, Кinezima…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u narednim satima i danima imaće vanredne sastanke i razgovore sa najvišim svetskim i najvažnijim srpskim sagovornicima, rečeno nam je u Predsedništvu gde kažu da je osnovna tema svih razgovora – “više nego dramatična situacija na Кosovu”

Кako saznajemo, predsednik će razgovarati sa patrijarhom srpskim Porfirijem, ali i sa najvišim predstavnicima Кine i Rusije i sve će ih obavestiti o situaciji na Кosmetu, strašnim pritiscima koje trpi Srbija i odlukama koje će u narednom periodu morati da budu donete.

– Strašne stvari se valjaju na Кosovu i oko Кosova. Nije dobro, nikako nije, ali moramo se boriti za Srbiju i Srbe – rekao nam je jedan od bliskih saradnika  šefa države.

Predsednik Srbije Aleksanadar Vučić otkazao je sve posete inostranstvu zbog situacije na Kosovu i Metohiji

Vučić se izvinio velikom prijatelju, predsedniku Egipta Abdelu Fatahu el Sisiju zbog otkazivanja prisustva na velikom skupu COP 27, koji se održava u Šarm el Šeiku od 7. novembra.

Na skupu će učestvovati svi svetski lideri od američkog predsednika Džozefa Bajdena, predsednika Francuske Emanuela Makrona, predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen, Mohameda bin Zajeda i drugih.

informer.rs