MUŽ IMA JOŠ 147 ŽENA PORED MENE! Najbogatija Srpkinja udata je za ŠEIKA – otkrila kako živi: “Često radim iza PONOĆI”

Jelena Bin Drai, koja je popularnost stekla kao Mis SR Jugoslavije, više od 11 godina živi u Dubaiju gde je udata za šeika čije je bogatstvo procenjeno na dve milijarde dolara.

Najbogatija Srpkinja sa šeikom Saidom Bin Draijem ima četvoro dece ćerku Asju i sinove Hilala Hamdana i bebu Rašida, koja se rodila prošle godine.

Jelena Bin Drai danas uživa u lagodnom životu što nije oduvek bio slučaj. Rođena je u mestu Žabalj, nadomak Novog Sada. Svoju popularnost je stekla 1998. kad je proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta. Uspela je da osvoji čak tri titule od mogućih pet, na jednom izboru lepote.

Jelena ne krije da je njena porodica bila jako siromašna, te da joj je pratnja i podrška bio samo otac, jer nisu imali dovoljno novca da obezbede karte majki i bratu.

Sećam se kao da je juče bilo. Samo moj otac je bio tamo kad sam bila na pozornici. Moja mama i brat morali su ostati u predvorju hotela, ispred vrata dvorane. U tom smo trenutku na računu imali samo 100 nemačkih maraka, što je bilo dovoljno za samo jednu ulaznicu”, otkrila je Jelena i poručila da nije ni slutila da će postati prva misica u istoriji naše zemlje koja je osvojila osvojiti tri titule na jednom takmičenju.

Ubrzo su pristigle brojne poslovne ponude. Jelena se seli u Italiju, a zatim i u Dubai gde je upoznala supruga. Iako je tada bila proglašena najlešom misicom, šeik nije obraćao pažnju na nju.

Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju ‘rasne’ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo”, ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Ona je otkrila da Said i njegova porodica nisu konzervativnih shvatanja, kao i da su je odmah prihvatili bez ikakvih predrasuda. Verska razlika takođe nije predstavljala nikakav problem za njega i njegovu porodicu jer je i on iz mešovitog braka

“Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja”, ispričala je Jelena, a njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku – sve je bilo u znaku broja 4.

“Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece”, istakla je tada Jelena i dodala da se u njihovoj kući slave svi verski praznici, kako njegovi tako i njeni.

Jelena ima sve ono što bi skoro svaka žena poželela, ali ona nije neko ko živi na račun svog supruga, već ima i brojne poslovne uspehe.

“Savršena organizacija ključ je mog uspeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, kasnije dvoje male dece, jednu bebu i šest firmi. Ne preostaje mi ništa drugo, nego da budem savršeno organizovana. Tri dana sam posvećena isključivo poslu, dok je ostatak nedelje rezervisan samo za porodicu. Tada ‘na pozornicu dolaze menadžeri’, a ja provodim vreme sa Saidom i decom, na plaži, na brodu ili na porodičnom imanju. Srećom, imam sjajan tim u koji imam apsolutno poverenje”, rekla je ona i dodala: “Uvek sam bila radoholičarka i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikad nije postojala. Često radim iza ponoći. Više se niko ne čudi kad u dva ujutro dobije mejl od mene”.

Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi. Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu i da mu nije jedina žena.

Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram trpeti i gledati svaki dan”, našalila se ona, koja je ovim htela da da do znanja svima da živi potpuno normalnim porodičnim životom i da nema prostora za senzacije i tračeve.

mondo