Žene ukrajinskih tajkuna skupo plaćaju usluge momaka iz Srbije, za nekoliko dana uzmu 20.000 €

Grupe od dvadesetak mladića iz Srbije, ali i regiona, na svakih nekoliko dana odlaze u Ukrajinu sa ciljem da izvuku dragocenosti, a najviše automobile, iz ratom zahvaćenih područja Ukrajinkama koje su s decom izbegle na naše podneblje.

Kako za Objektiv priča Petar R. (36) iz Herceg Novog, pre nekoliko dana dobio je ponudu od prijatelja koji je već išao u Kijev po nalogu jedne Ukrajinke i dovezao joj džip da isto učini za jednu stariju gospođu, a sve to uz naknadu od 20.000 evra.

–  U Crnu Goru je iz Ukrajine došlo na stotine žena, uglavnom sa decom, dok su im muževi i punoletni sinovi ostali zbog zakona koji im onemogućava da izađu iz zemlje na duže od petnaest dana zbog ratnog stanja u državi. U pitanju su vrlo imućne žene, navikle na život na visokoj nozi, koje su napustile svoj dom kako su znale i umele, bez gotovo ičeg… Međutim, sada im nedostaju njihovi luksuzni automobili, ali i ostale dragocenosti, za koje su spremne debelo da plate kako bi ih se domogle – počinje priču Hercegnovljanin.

Kako ističe, upravo zbog njih se razvila šema po kojoj momci sa Balkana odlaze u Ukrajinu i dovoze im automobile i donose ostale lične dragocenosti.

– Moj prijatelj je već dovezao jedno vozilo iz Ukrajine i za svega nekoliko dana uzeo 20.000 evra, a ja se polako spremam… Saznao sam da i Ukrajinke koje su izbegle u Srbiju i Hrvatsku takođe angažuju tamošnje momke. Svi oni idu u grupama od dvadesetak ljudi, a tamo bez ikakvih problema uzimaju automobile i dovoze ih vlasnicama u ove krajeve. Nikakvih neprijatnosti nije bilo na granici i, po svemu sudeći, tamošnji carinici kao da su upoznati sa ovim trendom. Brza zarada uz malo više truda nikada nije bili lakša – kaže nam Petar, koji se sprema na put.

Previous post “Mini koncert” Jovane Jeremić u Vrnjačkoj Banji: Zapevala na bini, publika u neverici
Next post ŠTA RADI 9.000 MERCEDESA U NEMAČKOJ VOJNOJ BAZI: Kola su nova, vrede MILIJARDU EVRA