BRUKA DŽENIFER ANISTON – “BILA SAM U PARIZU, ODMAH KOD UKRAJINE”

Dženifer Aniston rekla da joj je bilo teško u Parizu jer je Ukrajina “baš blizu”.

Dženifer Aniston je dala intervju o novom projektu koji je snimila u Parizu, i mreže su se usijale zbog njenih komentara o Ukrajini! Dženifer (53) je pričala o komediji “Murder mystery 2” i tom prilikom iznela niz uvrnutih komentara o ratu u Ukrajini.

Dženifer je za “Pipl” govorila o nastavku komedije iz 2019. godine u produkciji Netfliksa, i rekla da joj je bilo teško jer je Pariz “tako blizu” Ukrajine. Razdaljina između Pariza i Kijeva je malo manje od 2.500 kilometara.

“Bilo mi je teško, bio je veliki izazov jer sam tri meseca snimala u inostranstvu. Toliko dugo nisam bila razdvojena od svojih pasa još od početka pandemije. Takođe, Ukrajina je odmah tu blizu”, rekla je ona.

“Osećala sam se tako beskorisno jer snimam komediju u trenutku kada je započet rat u Ukrajini. Ali onda sam podsetila sebe da je ljudima sada baš to potrebno. Trebaju im komedije, treba im da se smeju i da na minut zaborave na brige”, rekla je ona.

Dženifer je od početka sukoba više puta izražavala podršku Ukrajini. Nije poznato da li se samo nevešto izrazila kada je rekla da je Pariz “odmah blizu” Ukrajine, ili zaista nije znala kolika je razdaljina. Pročitajte i šta jede Dženifer Aniston!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)