Bez vozačke i 200 na sat, sa dvoje dece u kolima: Jovani preti zatvorska kazna

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) napravila je više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 na putu Beograd–Šid, nezvanično saznaju domaći mediji.

Kako prenose domaći mediji, policija je na teritoriji Novog Beograda tokom noći zaustavila automobil marke BMW kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i maloletna deca stara 4 i 6 godina.

Protiv nje će biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Srpski mediji međutim saznaju da joj prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima i prema članu 330 preti kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i oduzimanje vozačke na nekoliko meseci.

Srpska manekenka Jovana Đorđević inače slovi za jednu od najzgodnijih žena fudbalera.

Lepa Novosađanka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija, gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama.

Izvor: kurir.rs