RODITELJI MONSTRUMI! Dečaka držali zaključanog u kutiji po 18 sati dnevno – tukli ga kaiševima i vijačom za preskakanje

Uhapšeni roditelji monstrumi!

Na Floridi je uhapšen par nakon što je prisilio svog usvojenog sina da pet godina živi u kutiji, sa samo jednom kantom u koju je mogao da obavlja nuždu.

Trejsi i Timoti Feriter su navodno zlostavljali 13-godišnjaka i držali ga zaključanog u kutiji koja se nalazila u njihovoj garaži otkako su ga usvojili 2017. godine, saopštila je policija. Dečak je rekao policiji da je čak bio udaran o zid, pretučen kaišem i vijačom za preskakanje, prenosi stanica VPEC.

Par je instalirao špijunsku kameru u kutiju i ugradio prekidač za svetlo van nje, navodi policija.

Držali su ga u zatočeništvu samo sa dušekom i kantom, puštali su ga da ide u školu, a nakon što bi došao kući ponovo bi bio zaključan, prenosi VPTV. Feriterovi su uhapšeni kada je policija naišla na kutiju tokom posete njihovoj kući nakon prijave da je dečak nestao koju je Trejsi podnela 28. januara.

Policajci su saznali za dečakove uslove života nakon što su intervjuisali 13-godišnjaka koji je pobegao dok je bio u školi, prenosi Foks 13.

Istražiteljima je rekao da je bio zaključan po 18 sati dnevno i da je pobegao od kuće. Prijavljeno je da je očajni tinejdžer molio policiju da ga uhapsi i rekao da će radije biti u zatvoru nego kod kuće.

Policija je saopštila da je par optužen za teško zlostavljanje dece i da se nalaze u zatvoru okruga Palm Bič.

(MONDO)