DUŠKA VODE U POLICIJU, JELENA ODBIJA DA PRIČA: Policija stigla u vilu na Dedinju…

Policija je po prijavi pevačice odmah stigla u porodičnu vilu kako bi se utvrdilo da li je došlo do nasilje u porodici.

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je supruga, fudbalskog menadžera, Duška Tošića da ju je navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu, piše Kurir.

Trenutno je u njihovom domu policija, obavlja uviđaj i razgovara sa bračnim parom ali i sa svedocima.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Jelena neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu gde će se obaviti dalje ispitivanje.

Dežurni zamenik Prvog osnovnog tužioca naložio je navodno, da se obavi razgovor sa okrivljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju. Nakon toga će biti izvršena procena o eventualnom nasilju u porodici.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, Jelena je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici. Sve se dogodilo na Božić, u njihovoj porodičnoj kući na Dedinju. Policija je po pozivu došla, a pevačica je odbila medicinsku pomoć.

Podsetimo, to nije prvi put da Jelena prijavljuje supruga. I u maju 2020. u medijima je takođe osvanula vest da je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici.

Nadležni organi tada su navodno došli na njihovu adresu, a pevačica im je rekla da već duže vreme trpi nasilje, što je njen suprug negirao. Takođe, Jelena nije imala vidljive znake nasilja, a medicinsku pomoć je i tada odbila.

(Mondo)