NOVI DETALJI MATEJEVOG KRETANJA: Nestali Splićanin SAT VREMENA proveo je navodno u jednoj kući kod Brankovog mosta

Prema nepotvrđenim informacijama, Matej je tokom svog lutanja oko Beton hale bio sat vremena u “Španskoj kući”.

Mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je pre pet dana, a još uvek se sklapaju kockice u vezi sa njegovim nestankom. Delić po delić se slaže slagalica o tome šta se dešavalo nakon njegovog izlaska iz kluba “Magacin”, bivšeg kluba “Gotik”.

Matej je u lokalu u Beton hali bio sa dugovima, a u 2.30 časova u noći između 30. i 31. decembra su ga poslednji put videli.

Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na okolnim objektima, zabeležilo je Matejevo kretanje.

Prema nepotvrđenim informacijama, Matej je tokom svog lutanja oko Beton hale bio sat vremena u “Španskoj kući”, prenose Novosti.

Kako je ranije objavljeno, Matej Periš je žurno izleteo iz kluba “Magacin”, a onda je trčao ulicama oko Beton hale pun sat. Nakon pretrčana skoro tri kilometra Matej se navodno sat vremena krio u “Španskoj kući”. 

Veruje se da se skrivao u tim hangarima, u kom su se ranije krili ilegalni migranti. On je tu očigledno neko vreme čučao jer je umislio da ga neko progoni. U jednom momentu je ustao i uleteo u vodu.

Poslednji snimak navodno pokazuje kako je Matej Periš ušao u Savu u blizini Brankovog mosta, te je potraga proširena u reci i na to područje. Za Matejem tragaju i ronioci Žandarmerije, koji su se danas priključili akciji.

MONDO