“Ja sam RASTURAČICA BRAKOVA i tačno znam KAKO SE PONAŠA MUŽ KOJI VARA”: Ako radi ovih 5 stvari, ZNAJTE DA IMA DRUGU

Ja sam rasturačica brakova i time se ponosim, a ženama mogu da otkrijem da li njihov muž ima ljubavnicu.

Ejmi Kups (32) iz Severne Karoline bila je učiteljica, onda postala zvezda OnlyFansa, a sada je rešila da sa ženama podeli znakove da ih muškarac vara jer, kako kaže, prevare su i najčešće u vreme praznika.

Znam kako boli prevara jer sam se i ja razvela od muža nakon što me je prevario. Niko ne želi ni da pomisli da bi partner mogao da ga prevari i zato žene često zatvaraju oči pred suptilnim znakovima. Ne zaboravite da slušate svoju intuiciju, jer je uvek u pravu – poručila je ona, pa onda navela ključne znakove da su žene prevarene.

“Partner vam je odjednom finiji nego ranije”

– Ako obraća više pažnje na vas nego ikada ranije, ako je izuzetno fin, stalno kupuje poklone, to je veliki i značajan signal da se zbog nečega oseća krivim – kaže.

Zaboravnost

Ako vas ne sluša, ako stalno zaboravlja šta ste mu rekli i šta ste se dogovorili, to znači da misli na drugu – uverava Ejmi.

Više vodi računa o higijeni

– Ako je promenio parfem, počeo da se češće tušira i više vodi računa o higijeni, vreme je da se zabrinete. Sigurno krije mirise druge žene – kaže ona.

Promenio je stil

– Ako odjednom brine šta će da obuče, ne izlazi iz teretane i stilizuje se više nego ranije, pripazite na njega – kaže.

Čuva telefon kao oči u glavi

– Ako vam ne da da pogledate niti da koristite njegov telefon i uvek ga nosi sa sobom, imate svako pravo da sumnjate u njega – zaključuje ona.

/zena.blic.rs/