MUŽ TANJE SAVIĆ ZAPRETIO STANIVUKOVIĆU i izvređao ženu: “Ovo je moje poslednje upozorenje, ne bih želeo da ti se nešto dogodi”

– Tanja je još uvek, zakonski, moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi – rekao je Dušan

Još uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, besan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, prenose domaći mediji.

Naime, pevačicin suprug, koji živi u Australiji, navodno je izrevoltiran zbog njenih izjava u medijima kako je srećna i zaljubljena, ali i spekulacija da sa mladim političarem iz Republike Srpske ima ozbiljne planove nakon razvoda, prenose domaći mediji.

U razgovoru za Kurir, Jovančević ne krije da mu se ne sviđa što je njegova supruga ušla u drugu vezu, i pored toga što oni više od godinu i po dana ne žive zajedno, a političara javno upozorava da se kloni Tanje.

Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s……o u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi – rekao je Dušan za gorepomenuti portal.

Da podsetimo, Tanja Savić nedavno je potvrdila navode medija da je u vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem.

– Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu – šaljivo je rekla Tanja za “Blic” na početku razgovora.

A na pitanje gde joj je dečko odgovorila je na sledeći način:

– Dečko je , pa znate i vi sami – rekla je pevačica kroz smeh i potvrdila vezu sa Stanivukovićem.

Tanja je otkrila detalje romanse sa političarem, zbog čega se sinoć nije pojavio na njenom nastupu u Beogradu, ali i progovorila o daljim planovima

– Ja bih volela da imam ćerku samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi telo izdrži, tako da nadam se ako bog da ako mi je suđeno, imaću ćerku da peva kao ja – rekla je Tanja. Detaljnije o tome pogledajte u videu iznad.

REAKCIJA TANJE SAVIĆ NA IZJAVE NJENOG MUŽA

Pevačica Tanja Savić šokirana je i vidno uznemirena izjavom svog, još uvek zakonitog muža, Dušana Jovančevića.

Naime, Dušan je uputio užasne reči i pretnje pevačicinom trenutnom partneru, gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

Ogavne reči, hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao? Nisam sigurna, želela bih da čujem snimak ili da vidim tu poruku, da mi neko to pošalje, da budem sigurna da je on to stvarno rekao… – rekla je Tanja za Telegraf Jetset

Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto sa njim tu… Strašno! – dodala je Tanja.

KURIR/BLIC