Otplatili roditeljima hipoteku zahvaljujući golim fotografijama

Brat i sestra Šon Ostrin i Dejzi Dru dobili su medijsku pažnju nakon što su uspjeli da otplate hipoteku svojih roditelja od novca koji zarađuju na platformi OnlyFans.

Cjelokupnu priču oko OnlyFansa započeo je brat Šon Ostin koji je pokrenuo nalog u decembru 2019. godine. Već tada je ovaj mladi preduzetnik doživio veliku novčanu zaradu preko spomenute platforme.

Vidjevši da mu posao ide od ruke i da njen 29-godišnji brat zgrće veliku količinu novca, Dejzi (24) je odlučila da i ona otvori nalog.

Brat i sestra zajedno zarađuju tri miliona dolara godišnje i jedno drugom su velika podrška.

Jedno drugom snimaju kvalitetan video-materijal za svoje pratioce.

Uz pomoć naloga na OnlyFansu, uspjeli su da otplate hipoteku svojih roditelja i ne rade, kako kažu, po pet ili devet poslova da bi obezbijedili sebi pristojne uslove za život.

“Moj otac je jako ponosan na mene, podržava me u mom poslu”, rekla je Dejzi, dodajući da je njen otac tipični muškarac koji voli fudbal i pivo.

“Mislila sam da će da me se stidi, ali baš suprotno. Podržao me”, kaže.

Dejzin brat Šon je rekao da je njegova popularnost počela naglo da raste kada je otvorio nalog na OnlyFansu.

“Uspjeh koji sam postigao je nevjerovatan. Osjećam se fantastično i dosta ljudi ne mogu da razumiju ono šta mi radimo”, kaže.

Šon je bio presrećan kad je njegova sestra otvorila nalog na OnlyFansu.

“Kada je Dejzi otvorila nalog i kada je za veoma kratko vrijeme postala uspješna, osjećao sam se toliko srećno što sam sa njom mogao da podijelim ovo putovanje”.

On je, takođe, dodao da su oboje srećni što mogu da pomognu svojim roditeljima.

“Drago nam je što možemo da pomognemo svojim roditeljima i što možemo da se brinemo o njima”.

Iako brat i sestra ne snimaju zajedno video-materijale, dobijali su, kaže Dejzi, zahtjeve od svojih pratilaca za zajedničke eksplicitne sadržaje.