Radnik sjekirom demolirao pogrešan Audi, mislio da je šefov

Elvis (44) je mislio da uništava šefov automobil, ali ispalo je da se iskalio na automobilu koji je u vlasništvu rent-a-car kuće čiji vlasnik nema veze s ovime. Optužili su ga i traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

Nikad u životu nisam vidio tog muškarca. Imam rent-a-car kuću i taj auto je bio u ‘renti’, ispričao nam je M.G. o incidentu iz jula ove godine u Zagrebu, kad je bijesni muškarac sjekirom demolirao Audi.

Elvis (44) optužen je za kazneno djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari i za njega traže 10 mjeseci uvjetno, piše Danica.hr.

Policiji je odmah priznao i rekao kako je to učinio jer mu vlasnik firme duguje više plaća.

Mislio je da uništava njegov automobil, ali ispalo je da se iskalio na automobilu koji je u vlasništvu rent-a-car kuće čiji vlasnik nema veze s ovime.

Uništio je pogrešan Audi.

“Okrivljenik je priznao kazneno djelo te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu sa izvjesnim A.B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu A.B. – kaže državnom odvjetništvo”, piše Danica.hr.

Čovjek se došetao do automobila, nosio je sjekiru preko ramena.

Odjednom je samo krenuo lupati automobil sjekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju… Htio je potpuno smrskati automobil! Kad je završio sa razbijanjem, sjeo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao.

Policija je stigla po njega i odvezla ga, nije se opirao. Kad je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen cijelom situacijom, gledao je svoj automobil i nije se prestao čuditi – ispričao nam je svjedok demolirajna Audija iz jula na Črnomercu u Zagrebu.

Radiosarajevo.ba