Kada se posao s ljubavlju radi: Kreativni nastavnik engleskog iz Tuzle postao hit na internetu

Učitelj engleskog jezika Damir Husanović iz Tuzle postao je prava senzacija na internetu zbog načina na koji predaje. On često na društvenim mrežama objavljuje snimke sa časa i zbog načina na koji uči decu strani jezik postao je viralan.

Na svom profilu na Fejsbuku objavljuje zanimljive video-snimke iz osnovne škole u kojoj je nastavnik, a koji beleže veliki broj reakcija i izuzetno pozitivnih komentara.

Husanović na zabavan način sa mališanima uči engleski jezik. Pesma, ples, gluma i igra sastavni su deo redovne nastave koja je sve oduševila, a pre svega učenike.

“Kralj si”, “Dabogda svaka škola ima takve nastavnike koji s ljubavlju rade svoj posao”, “Kakva si ti gromada dobrote i ljudskosti, primer kako se posao s ljubavlju radi”, samo su neki od komentara ispod objavljenih videa.

– Postoje ljudi u učionici engleskog jezika koji rade svoj posao bolje nego ja. Mene je, eto, zapalo da ponesem barjak i kažem koju reč. Neizmerno sam vam zahvalan na ogromnoj ljubavi i nadrealnoj podršci kojom me obasipate zadnjih nekoliko dana.

Moji časovi su klasični i mehanički po svim metodičkim standardima. Ono što ih ponekad učini drugačijim su ljubav, energija i beskrajna empatija prema deci koja na svojim malenim prsima ponekad nose svu težinu bosanskog života.

Naši roditelji su svoje najbolje godine proveli u ratnim lancima, okovani s puškama po promrzlim bosanskim brdima. Mi imamo mehanizme da uz malo drugačije bitke menjamo svet dobrotom – napisao je Husanović na Fejsbuku.

  • Izvor:Noizz.rs