MISTERIJA SE NASTAVLJA, PRONAĐEN AUTO PORODICE ĐOKIĆ? Zapaljen pasat! TELA UNUTRA NEMA

RNAVA – Kod mosta u ataru sela Tešica, prema Trnavi, desno od puta pored Morave, pronađen je zapaljen auto marke “pasat”.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su automobil porodice Đokić u ataru Tešica, gde je poslednji put na nadzornim kamerama i uočen u ponedeljak dva sata i 20 minuta posle ponoći.

Kako Kurir nezvanično saznaje, tela u zapaljenom automobilu nema. Automobil je zapaljen je i u potpunosti je izgoreo.

Policija je obezbedila mesto kako se DNK tragovi ne bi uništili, a forenzičari dolaze na lice mesta i treba da bude utvrđeno kada je i čime zapaljen automobil. Istraga ima nekoliko pravaca, jedan od njih je da su možda iscenirali ceo nestanak.

Podsetimo, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu.

Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

– U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamera nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu – objavljeno je u jutarnjem programu TV Pink.

EDIT:

Pronađena tijela porodice Ðokić iz Aleksinca

Nedaleko od zapaljenog automobila porodice Ðokić, danas su pronađena i njihova tijela, prenijeli su mediji.

Prethodno je pronađen izgorio automobil za koji se sumnja da je pripadao porodici Ðokić iz Aleksinca koja je nestala pre šest dana, potvrđeno je Tanjugu.

Kako saznaju Novisti, tijela su bila pokrivena lišćem i granjem.

Čekaju se forenzičari kako bi se utvrdilo o kojoj vrsti djela je riječ.

Kurir