Lepa Lukić prima čak tri penzije: “Ne moram nikad više da pevam”

Lepa Lukić (81) kaže da više nikada ne mora da zapjeva, kada je riječ o finansijama, ali da to čini zato što voli.

“Ja sam super! U ovim godinama, a pevam ko devojčica. Takva sam stvorena”, istakla je Lepa za Prvu.

“Poštujem naredbe lekara, ali se nešto specijalno ne čuvam. Idem u prodavnicu, apoteku, na pedikir, da radim frizuru… Sve što sam radila pre korone. Vakcinisala sam se, primila sam kinesku. Pre deset dana primila sam i treću, Fajzer. “

“Zbog putovanja sam to uradila, idem u Kanadu, a oni ne priznaju kinesku”, objasnila je kada je upitana kako se ponaša tokom pandemije virusa korona.

Na pitanje pjeva li negde, Lepa je otvoreno rekla:

Sada ne, godinu i po dana niko nigde nije. Što moram da nastupam ja? Ne moram. Ja pevam što volim. Što se novca tiče, ne moram nikad da zapevam! Imam dobra primanja, tri penzije. “

“Kanadsku, jednu normalnu sa radnim stazom i imam nacionalnu penziju. Ali, ja volim. To mene podmlađuje, vraća me u mladost, puna sam energije, ništa mi nije teško. Što meni treba uopšte da snimam, mogu da živim od pesama koje su bile i ostale veliki hitovi. Ali, hoću da obradujem moje fanove.”

Kako je pjevačica istakla, nikoga od mlađih pjevača ne savjetuje.

“Ko mene da pita za savet kad svi znaju najbolje. Ja neću da kritikujem nikoga – ako neko može od ništa da napravi nešto, ja bih mu dala dupli orden”, istakla je, prenosi Telegraf.