Procurio snimak: Draško Stanivuković u kancelariji učio savjetnicu kako da jaše konja

Ispraviš leđa i uzmeš moje kragne, kao da su od konja uzde, govori Stanivuković

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozan snimak na kojem gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na leđima drži djevojku koju navodno uči kako da jaše konja.

– Ispraviš leđa i uzmeš moje kragne, kao da su od konja uzde – kaže Stanivuković na snimku objašnjavajući joj kako da brže ili sporije ide konj.

Gradonačelnika Draška Stanivukovića jaše Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi, gdje je, osim jahačice i njegova desna ruka – naveo je kolumnista i novinar Slobodan Vasković na svom blogu.

Snimak možete pogledati ispod:

Oglasio se Draško Stanivuković o snimku jahanja

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke oglasio se o snimku koji je danas odjeknuo regionom kao grom iz vedra neba.

– Moje greške štete samo meni, a njihove čitavom narodu!  Jasno je da objavljivanjem snimka starog više od 3 godine žele da skrenu pažnju sa najvećeg kriminala do sada, ali  neće uspjeti. Zašto je snimak objavljen baš danas – pita se Stanivuković u videu.

“Ali eto i po neki bliski prijatelj služi režimu, a režim je svjestan koja opasnost mu prijeti od mene kao gradonačelnika. Ne bi me čudilo da ovakvih ličnih diskvalifikacija bude mnogo. Isto je bilo i sa videom na kojem vozim trotinet. Taj snimak nastao prije tri i po godine, a predstavljeno je da je snimljen sada, što apsolutno nije tačno”, poručio je on.

avaz