(VIDEO) Abazoviću prijete vješanjem i psuju majku muslimansku

Jedan od demonstranata sa Cetinja uputio je uvredljive riječi na račun potpredsjednika Vlade i lidera GP URA Dritana Abazovića koje se jasno čuju na video-snimku

Malobrojni građani sve vrijeme trajanja sjednice SO Prestonice bili su ispred zgrade zdanja neprestano dobacujući, uz psovke i vrijeđanja, pjevanje pjesama.

Jedan od demonstranata sa Cetinja uputio je uvredljive riječi na račun potpredsjednika Vlade i lidera GP URA Dritana Abazovića koje se jasno čuju na video-snimku.

Cetinjani se nadovezao na govor njegoce sugrađanke dobacujući da će Abazoviću “j….. majku muslmansku, i da će ga objesiti za m…”

Mi idemo goloruki, kao u japanke da napadamo Sjevernu Koreju ali ne mogu da nam slome duh. Mi smo nenaoružani. Naoružani smo ljubavlju prema našoj kući i neće nas ućutkat – kaže jedna od učesnica protesta.

Prozvala je članove URA, na čelu sa Filipom Adzićem, Slavka Jankovića i ostale.

– Sram vas bilo od cetinjskih majki. Nas nazivate špijunima i turskim kopiladima, a oni u manastiru na ustoličenju pjevaju naša vojska na Kosovo dođe, sram ih bilo. I predstavljaju nas kao talibane. Mi smo đeca onih liberala koji su patili od prethodnog režima. Imaju posla sa poštenima Crnogorcima i ujedninili su Crnu Goru.

Ovi malobrojni Cetinjani viču da je cetinjska URA izdajnička.

Pjevaju: “Crnu Goru ne priznaju, spremaju je da je izdaju”, “Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora, ne nema zbora, prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora”.

Obraćali su se i novinarima i snimateljima riječima: “Što snimate, što vam nije jasno? Ovo je Cetinje ođe, što vam nije jasno? Ne može ovo da bude Srbija i Beograd… Manastir je izgrađen u 15. vijeku i njega su gradili Cetinjani i Crnogorci.

DAN.CO.ME