Novosađanin vezao bojler na povodac i prošetao ga gradom

Ljudi koji čuvaju kućne ljubimce obično se smatraju čudacima u društvu bez adekvatanih zakona kojima se sankcionišu sadisti i nasilnici koji na najmonstruoznije načine praktikuju ubijanje životinja, jer nemaju dovoljno hrabrosti da učine nešto slično njihovim vlasnicima.

Ljubitelji ljubimaca, naročito pasa u svakodnevnom životu koriste povodac kako bi osigurali da ne dođe do nekih nemilih scena, a izgleda da je jedan Novosađanin iskoristio upravo povodac da prošeta egzotičnog ljubimca ulicama svog grada.

Na Instagram stranici nsuzivo.rs objavljen je snimak čoveka koji umesto da nosi, vuče stari bojler trotoarom što je neko od prolaznika zabeležio kamerom.

Dok su se neki u komentarima čudili prizorom, drugi korisnici ove društvene mreže pretpostavili su da čovek samo koristi lakši način da bojler odnese u đubre.

Pojedini su kritikovali snimatelja jer je mogao ponuditi pomoć čoveku umesto što se prihvatio telefona, ali je u svakom slučaju, bez obzira na nameru, čovek sa snimka nasmejao svoje sugrađane u ovo vreme kada nam je osmeh i te kako potreban.

LUFTIKA