PLATIO SAM MAJI GRUDI, NAPUMPAO JOJ USTA, NOSIĆ… Tata potrošio 20.000 EVRA na PLASTIČNE OPERACIJE svoje ćerke…

Taki se ne libi i da komentariše sva aktulna deešavanja, a ponosno ističe da je svojoj mezimici platio sve plastične operacije i da su ga koštale 20.000 evra.

Ja sam Maji platio sve operacije – grudi, napumpao sam joj i usta, i nosić, sve tetovaže. Sve sam ja to platio. To je koštalo oko 20.000 evra. Htela je da bude ko neke svetske glumice.

Ozbiljne pare je ona iznela iz prošle Zadruge, a u kući je na kraju ostavila 100 evra. Sve je potrošila – na Janjuša, na rođendan 5.000 evra, proslave neke.

Nema ona nikakve po*no slike i snimke u telefonu, on stoji kod mene u sefu. Sve ja njene poruke ja imam, ja vodim njen Instagram – kaže on.

Marinković kaže da nema istine u tome da se njegova ćerka bavila sumnjivim poslovima.

Radila je dva puta nedeljno kao hostesa, ja sam joj našao taj posao kod mojih drugara. Sve ostale priče da se bavila ovim, onim, to su sve gluposti. Svi znaju ko je i šta je Maja. Njena prava majka ne želi da se eksponira i ja to poštujem. Ali, ona sada ima i drugu mamu – Natašu Moskvu.

Mi se družimo, dobri smo prijatelji, a to šta ima između nas, to je samo naša slatka tajna. Maćeha joj neće biti, ali druga mama ili frendica hoće obavezno – zaključio je Taki.

informer

Previous post Govor učenice generacije odjeknuo: Pravda ne postoji, jednakost je iluzija!
Next post Kristiano Ronaldo jednim potezom “oborio” dionice Coca-cole za 4 milijarde dolara