Severina sjela na bicikl u crvenom kupaćem

Hrvatska pjevačica Severina je ljubitelj dizajnerskih odjevnih komada koje redovno pokazuje na svom Instagramu, pa je tako podijelila i modni trenutak s Maldiva, gdje je nedavno uživala u prelijepom vremenu, čarobnom moru i pješčanim plažama.

Za odlazak na plažu Severina je tada odabrala crveni retro bikini koji je naglasio njenu ženstvenu siluetu. Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizuelno smanjivanje tijela, ipak je posegnula za kompletom koji ženama pomaže u toj namjeri.

Crvene gaćice visokog struka imaju ulogu svoevrsnog steznika i vizuelno smanjuju stomak, dok gornji dio bikinija – ukrašen volanima – vizualno povećava taj dio tijela. Ne čudi to što je baš taj kroj omiljen među damama na brojnim svjetskim plažama.

“Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom”, napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj je prikupila skoro 45.000 lajkova.

“Kraljice”, “Kako ide po pjesku?”, “Seve izgleda fenomelno kao i uvek”, “Uvijek duhovita i puna dječije mašte”, “Prezgodna”, glasili su komentari ispod njene objave, dok je na pomenutoj društvenoj mreži Instagram prati 1,3 miliona ljudi.

(Telegraf.rs)

Previous post Tinejdžer zbog svađe sa roditeljima iskopao sebi pećinu u bašti, ima grijanje i Wi-Fi
Next post Šta čuveni crveni kiosk iz vremena Jugoslavije radi nasred Tajms skvera?