POLA ESTRADE JE NEPISMENO, PJEVAČICA ZAVRŠAVALA TRI PUTA SREDNJU ŠKOLU: Jedna je prvi odnos imala sa profesorom

Dok su neki završali fakulteti, nekima je bila dosadna i osnovna škola!

One su popularne, atraktivne i zajedno imaju milione pratilaca na društvenim mrežama i bezbroj fanova. Jedino što nemaju je diploma srednje škole.

Prema ranijim rečima profesora Jelena Karleuša bila je jedna od najgorih učenica, međutim ona je ipak uspela da završi srednju školu. Iako je Jelena srednju školu završila tek iz trećeg puta, ona se ipak može pohvaliti diplomom za razliku od koleginice Aleksandre Prijović.

“Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu”, rekla je pevačica i dodala:

“Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu”, izjavila je jednom prilikom Aleksandra Prijović koja je završila samo tri razreda srednje.

Pored Pije samo osnovno obrazovanje su stekli Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Ona se ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

Vesna Zmijanac takođe je jedna od onih koja ima završenu samo osnovnu školu, ali je zato prvi intimni odnos imala sa profesorom matematike.

“Prvi seks*ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju.

Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa”, rekla je pevačica jednom prilikom, koja možda nema diplomu srednje, ali je završila kurs daktilografije.

Naravno nisu svi neobrazovani. Tu su oni sa diplomom srednje škole: Svetlana Ceca Ražnatović je po zanimanju poljoprivredni tehničar, Buba Miranović je babica, Indira Radić medicinska sestra, a Halid Muslimović je metalo-strugar.

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

Naravno, ima i fakultetski obrazovanih – Neda Ukraden ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Zdravko Čolić je diplomirani ekonomista, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.  

ESPRESSO.CO.RS

Previous post ISPOVEST SRPKINJE KOJA JE OTIŠLA U KANADU: Vraćam se u Srbiju, ovo je prava ISTINA o životu tamo!
Next post Udovica (47): Imala sam 130 ljubavnika, trenutno ih imam 3, ali JEDNU stvar nikada ne radim