Ujutru prosjak, a uveče lijepa, mlada djevojka! (VIDEO)

Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa ponekad za jedan sat prosjakinja dobije i preko 50 donacija! Ali, šta se događa kada završi “radni dan”.

Ekipa jedne televizijske stanice u Njujorku uspjela je nakon višednevnog istraživanja i postavljanja kamera na skrivena mjesta, da razotkrije prevaru jedne mlade devojke.

Po danu, ona je jadna prosjakinja koja prosi u jednoj od najelitnijih ulica Njujorka, Petoj aveniji (5 AV), gdje se često nalaze prodavnice najvećih svjetskih brandova, poput Gučija, Prade ili Tifanija. Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa ponekad za jedan sat ova djevojka dobije i 50 donacija! Ali, šta se događa kada završi “radni dan”.

Ona odlazi autobusom, zatim izlazi i sjeda u kombi, gdje se presvuče. Iz kombija izlazi kao sređena djevojka. Naravno, štake joj više nisu potrebne. I svakoga dana tako. Ekipa novinara su je snimili i par dana poslije, dok je odlazila u šoping, te u izlazak s prijateljicom.

Ona započinje svoj radni dan presvlačeći se u kombije, odakle odlazi na ulice Njujorka u potrazi za donacijama. I tako svaki dan.

No, kada su je novinari suočili sa istinom i onim što su otkrili, samo je odšetala dalje – poput prave glumice koja ne izlazi iz svoje uloge.

Pogledajte video:

Previous post Zašto Kinezi imaju kose oči?
Next post LJUBAVNICI PISAO da mu je žena nakon poroda “debela krava”, a onda ja ona uradila ovo…