Beograđanin prijavio suprugu zbog prisluškivanja predsednika Vučića

Beogradski aforističar Voja Radovanović ozbiljno je shvatio informacije da predsednika Srbije Aleksandra Vučića već duže vreme prisluškuju. I jedno veče je sasvim slučajno otkrio da u prisluškivanju učestvuje i njegova supruga.

Nakon ovog otkrića, Voja Radovanović je odlučio da svoja saznanja podeli sa javnošću u Srbiji i uputio je otvoreno pismo, koje je objavljeno u listu Danas. Prenosimo ga u celosti:

Želim ovim putem da vas obavestim da znam ko je prisluškivao našeg predsednika, i ovu informaciju od javnog značaja podelim sa vašim čitaocima.

U pitanju je moja žena.

Naime dana kad je na jednoj televiziji predsednik davao intervju koji su prenosile i druge TV kuće, ona je iznervirana što nije emitovana turska serija „Zabranjena ljubav“ otišla u kuhinju da sprema ćufte, ali je sve vreme prisluškivala šta predsednik priča, nadajući se da će serija ipak biti emitovana.

Ja sam uspeo da izdržim ceo intervju.

Ali sam siguran da je ona iz kuhinje prisluškivala šta naš predsednik priča, jer mi je nekoliko puta doviknula: jel konačno završio?

Ako su i drugi građani imali slično iskustvo, molim ih da vam se jave. Ovo je moj skromni doprinos razrešenju misterije koja zaokuplja našu javnost već nekoliko dana…

A nadležni ako me se sete na Dan bezbednosti sete… Ako ne…to je bila moja građanska dužnost…

Aleksa Žunić, Sa Banovog brda

Luftika.rs