Neverovatna transformacija: Od zapuštenog beskućnika do apsolutno poželjnog muškarca /FOTO-VIDEO/

Čovek koji već tri godine živi na ulici bez krova nad glavom zamolio je jednog berbera za žilet kako bi skratio bradu ne sluteći da će mu sjajna ekipa iz salona promeniti život.

Žoao Koeljo Guimares ima 45 godina. Posle tri godine života na ulici, zaposleni u jednoj brazilskoj berbernici su mu promenili lični opis i ostali zatečeni onim što vide.

“Došao je i pitali smo ga da li je gladan, da li želi nešto da jede. Odbio je i pitao da li imamo brijač da skrati bradu. Tad smo dobili ideju i svi u lokalu smo rešili da mu pomognemo malo drugačije – danom ulepšavanja”, ispričao je jedan od zaposlenih.

Ne samo da su ošišali Žoaa i istrimovali mu bradu, okupali ga, već su mu nabavili i odeću – tri košulje, pantalone, jaknu i nove cipele. Nisu ni slutili da će, pošto budu šerovali na mrežama fotografije transformacije, njegova porodica to videti i poželeti da se sretne s njim ponovo. Zapravo, oni su mislili da je Žoao mrtav već 10 godina, piše Nova.

Ova berbernica je i ranije učestvovala u humanitarnim akcijama, a za vreme pandemije su posebno imali posla jer su mnogi ljudi zapali u finansijske teškoće i njih su besplatno ulepšavali.

“Za Žoaa nam je trebalo dva sata. Ceo tim je volontirao, svako je uradio po nešto”, rekao je Alesandro iz salona. Kad su završili, beskućniku su oči bile pune suza, a oni su shvatili da se ispod kose i brade skrivao jako zgodan i lep muškarac.

Nisu ga pitali zašto je napustio svoju kuću i počeo da živi na ulici. Kako su ispričali – sigurno je imao svoje razloge.

Sestra beskućnika je nakon svega pozvala berbernicu i zaposleni su organizovali susret.

Žoao je bio srećan što se ponovo sreo sa porodicom, ali je na kraju ipak odlučio da ostane da živi na ulici.

“Njegova sestra je htela da ga povede svojoj kući ali nije hteo. Rekao je da se na ulici oseća slobodno”, ispričali su u berbernici.

Njegova transformacija je objavljena i na Instagram strani brazilskog brenda muške mode Padoo koji ga je obukao, pa se Žoao nada da bi u 2021. možda neke modne agencije mogle da mu ponude angažman koji bi mu ipak olakšao život.

Previous post VIC DANA : Mujo stari računovođa
Next post Providni javni toaleti u Tokiju da prolaznici vide da li je slobodno (VIDEO)