Doktor i sestra vodili ljubav u kovid bolnici tokom pauze za ručak!

Medicinski radnici čija imena nisu navedena, zaposleni su u Okružnoj bolnici u rumunskom gradu Targu Žiju.

Rumunska javnost je ostala u šoku nakon saznanja da su doktor i medicinska sestra, zaposleni u kovid bolnici, vodili ljubav unutar same ustanove tokom pauze za ručak.

Kako se navodi, medicinska sestra i doktor na intenzivnoj nezi bolnice koja se nalazi u kovid sistemu imali su svoje “seanse” tokom oktobra, a sve se saznalo kada je neko anonimno obavestio bolnicu.

Kako prenose mediji iz Rumunije, oni su se nalazili tokom pauza, ali i u radno vreme, te su pored odeljenja sa najtežim bolesnicima imali svoje “ljubavno gnezdo”. Dimitri Vienesku, direktor bolnice, rekao je da je naložio istragu koja će trajati do 27. novembra, kada je poslednji rok da se navodi koje je bolnica dobila anonimno na mejl adresu, pokažu kao istiniti ili lažni.

U anonimnom mejlu navedeno je da su njih dvoje pravili mini zabave tokom svojih susreta, piše portal 3minute. Prema podacima iz mejla koji je anonimno stigao na adresu bolnice, sve se izdešavalo u periodu od 19. do 26. oktobra ove godine.

Osim što su se viđali u bolnici, pored pacijenata koji se bore za život, par je zajedno provodio dane i noći u hotelu pored bolnice, gde su stacionirani zaposleni ove ustanove tokom kovid režima rada.

U protekla 24 sata u Rumuniji je registrovano novih 9.739 slučajeva korona virusa, a preminulo je 168 osoba, objavio je danas vladin sajt za informisanje o zdravstvenom stanju.

(Espreso.rs)

Previous post VIC DANA: CURA SA SELA
Next post Rodila, podigla, a tako joj vraćaju: Ćerka ne da ni dinara, a kod sina snaja glavna – tužna ispovest baka Milene