Bila je lepotica, udata za poznatog glumca, a danas je beskućnica koja hranu traži po kontejnerima

Loni Vilison je nekada bila bujna, prsata plavuša, a „sada izgleda kao dečak“, tvrde fanovi.

Bivša supruga američkog glumca i pevača Džeremija Džeksona (40), Loni Vilison (37) je nekada bila manekenka koja je uživala u luksuzu, a nakon razvoda od njega je nestala i posle dve godine pronađena kao neprepoznatljiva beskućnica.

Naime, Loni i zvezda serije „Čuvari plaže“ su bili u braku od 2012. do 2014. godine, ali su se razveli nakon mnogo svađa pod uticajem alkohola.

Godine 2018. njeni prijatelji su pokušali da je nagovore da ode u klniku za odvikavanje od opojnih supstanci, posebno kristalnog meta i da reši svoje mentalne probleme, ali je ona nakon toga nestala i sada je pronađena u potpuno drugačijem izdanju, kao druga osoba.

Ona se pojavila na ulicama Los Anđelesa kao beskućnica, izgledala je dosta starije i odbijala je pomoć od bilo koga.

Šetala je s kolicima punim otpada, bila je prljava i imala je više slojeva odeće na sebi. Nosila je kačket, naočare za vid, a oblik lica i glave joj je totalno drugačiji. Obukla je odeću koju je našla u kontejneru, a mišjenja njenih bivših fanova su podeljena, pa neki kažu da izgleda kao dečak.

Kosu je skratila, ima roze šiške i nema ni traga od prsate plavuše koja je zavodila muškarce širom sveta. Prolaznici koji su je videli uživo su se sažalili i dali joj hranu, kako ne više ne bi jela iz kontejnera. Tužne fotografije bivše lepotice pogledajte u galeriji.

TELRGRAF.RS