Pucnjava u Podgorici, najmanje dvoje mrtvih?

PODGORICA – U pucnjavi koja se u nedjelju naveče dogodila u Podgorici ubijene su najmanje dvije osobe, javljaju crnogorske „Vijesti“.

Foto: Shutterstock

U pucnjavi koja se dogodila na Veruši stradali su Nemanja Prelević i Danilo Peković iz Podgorice, zaznaju „Vijesti“ nezvanično iz Uprave policije.

Iz UP nezvanično rečeno da je meštanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice zatekao beživotno tijelo Nemanje Prelevića.

Nakon što su izašli na lice mjesta, u kući su pronašli i beživotno tijelo Danila Pekovića.

„Policiji je danas oko 18:20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (1992) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D.P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N.P. bez znakova života. 

Policija je izašla na lice mjesta gdje je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mjesta je zatečeno jos jedno beživotno tijelo, čija je identifikacija u toku“, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija sa nadležnim tužiocem vrši uviđaj. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja.

„Utvrđuju se činjenice i okolnosti događaja“, kazali su iz UP.

Za sada nema više informacija o ovom događaju.

Danilo Peković je prema nezvaničnim informacijama hapšen u avgustu u Siti kvartu u Podgorici zbog nelegalnog posedovanja oružja. Policija je kod njega pronašla pištolj sa metkom u cevi, a pušten je da se brani sa slobode.

Mediji su tada pisali da je procenjeno da Peković nije bezbednosno interesantna osoba i da nije imao policijski dosije. Tokom saslušanja navodno je inspektorima ispričao da je pištolj nabavio jer se zbog ranijeg problema sa sugrađanima, čija imena nije hteo da saopšti, plašio za svoju bezbednost, budući da je nekoliko meseci ranije pretučen.