Ko je član Pink Pantera na kog je pucano kod Ušća

Muškarac A. Š. na kog je danas pucano u garažu tržnog centra Ušće već je poznat javnosti, nakon što se prošle godine dogdilo ubistvo na Banovom brdu.

Prošle godine u januaru je ispred kuće A. Š. za kog se tvrdi da je pripadnik međunarodne razbojničke bande Pink panter, ubijen muškarac, za šta je optužen odbjegli plaćeni ubica Čaba Der.

Tada je N. M. (38) iz Beograda, zet A.Š. ubijen ispred porodične kuće dok je pored svog automobila sklapao kolica za bebu. Kako pišu mediji, N.M je ubijen greškom, jer jei tada na meti bio A.Š.

U avgustu 2018. godine A.Š. je tako je zbog greške napadača izbjegao smrt, kada je zabunom bačena bomba na automobil Vukašina Vuleta Avdalovića, bivšeg reprezentativca i košarkaša Partizana, ispred njegove kuće na Banovom Brdu.

(B92)

POVEZANE VIJESTI:

Aleksandar Šarac teško ranjen u sačekuši na Novom Beogradu

BEOGRAD – Tridesetpetogodišnji Aleksandar Šarac ranjen je danas na parkingu ispred tržnog centra na Novom Beogradu, javili su beogradski mediji.

Iz MUP-a je potvrđeno RTS-u da se na parkingu tržnog centra „Ušće“ dogodila pucnjava i da je ranjen muškarac.

Pucnjava se odogodila oko 16.20 časova.

Povrijeđeni je prevezen u Urgentni centar.

Pink navodi da je muškarac ranjen u glavu i da je policija blokirala i tržni centar i da obavlja pretrese.

Na snazi je policijska akcija „Vihor“ u potrazi za izvršiocem za koga se navodi da je Šarca sačekao i zapucao na njega.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Beogradski mediji javljaju da je Aleksandar Šarac ipak preživio ranjavanje iz vatrenog oružja, kada je oko 16 sati dva puta pogođen u garaži TC Ušće na Novom Beogradu.

Mediji su prethodno javili da je pogođen sa dva metka u glavu, i da je podlegao povredama u Urgentnom centru, a sada navode da je živ, ali da je bez svijesti.

Policija i dalje intenzivno traga za napadačem, a saobraćaj na Novom Beogradu se odvija bez zastoja.

B92