Saša Čurčić: Naomi Campbell je bila vrh u krevetu, a s Carmen Electrom sam radio čuda

SAŠA ĆURČIĆ, bivši igrač OFK Beograda i Partizana, bio je jedan od prvih srpskih igrača u Premiershipu. U Bolton je stigao 1995., iduće sezone je prodan u Aston Villu, a jednu sezonu bio je član Crystal Palacea.

Ovaj srpski veznjak bio je poznat po burnom životu i brojnim raskalašenim tulumima koje je priređivao, a na kojima su se, prema njegovim riječima, skupljala poznata imena svjetskog jet seta.

Kad je potpisao za Crystal Palace, odmah je u Londonu kupio golemi penthouse u kojem je radio zabave o kojima je pričala cijela Engleska.

“Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikad nisam platio za se*s, radije bih se ubio nego to napravio. Nisam nikad bio ni s prostoitutkom, a ni sa starletom punom silikona. Plastika ne može u moje društvo, palim se samo na prirodne djevojke“, rekao je Ćurčić u intervjuu za srpski Informer pa je opisao kako je upoznao slavnu manekenku Naomi Campbell.

“Bila je vatreni navijač Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par sedmica sam napravio tulum i pozvao sam je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela se*sati odmah na prvom spoju, teška je ona žena.

Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom. Tridesetak puta smo se se*sali. Vrh je u krevetu“, kazao je Čurčić.

Ipak, veza nije dugo potrajala. Ćurčić kaže da mu je smetala njena neurednost i sklonost kokainu.

“Gadljiv sam na ženske dlake. Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Bila je strašno neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno. Takve šutnem odmah u guzicu i kažem im da spavaju na balkonu. Uz to što je bila aljkava, puno je šmrkala pa sam često imao incidente s njom. Vrijeđala je kućne pomoćnice, gađala ih je pepeljarom, psovala je… Pravila je skandale i po diskotekama i odlučio sam prekinuti tu priču.“

Navodno je Čurčić spavao s još nekoliko poznatih manekenki, ali posebno ističe Carmen Electru.

“Bio sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u se*su. S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa.“

Index.hr