Vjenčali se na granici Švedske i Norveške, nisu višee mogli čekati da prođe korona virus

Dvoje mladih odnosno mladi par, iz Švedske i Norveške, odlučili su se na nešto neobično i nesvakidašnje. Par se odlučio venčati na pravoj državnoj granici između ove dve zemlje… a sve zbog pandemije virusa tj. nemogućnosti (zabrane) kretanja

Kako prenosi BBC piše da je mlada Camilla Oyjord iz Norveške, a mladoženja Alexander Clern iz Švedske su svoje bračne zavete jedno drugom rekli pre nekoliko dana na ceremoniji održanoj na samoj granici između Švedske i Norveška odvojeni samo satenskom belom trakom.

Mladi par odlučio se venčati u šumi u jugoistočnoj regiji Holebekk, na samoj granici sa Švedskom.

Svako se fizički nalazio u svojoj državi pridržavajući se mera o suzbijanju širenja koronavirusa. Mladi par je kazao kako više nisu mogli čekati odluku o ukidanju ograničenja, a zanimljivo je i da je mlada u šali tu ideju iznela na venčanju.

Mlada je priznala da je takav predlog o venčanju iznela u šali, ali da su ga prijatelji i članovi njihovih porodica prihvatili s oduševljenjem

Među gostima „graničnog venčanja“ su bila i dvojica policajaca koja su vodila računa o tome da niko ne prijeđe granicu.

„Policajci su nas ljubazno zamolili mogu li i oni prisustvovati vjenčanju. Naravno da smo na to pristali“, kazali su mladenci.

zanimljivostidana.com