Nastavak priče o uništenom „ferariju“ Srbina: Zašto je radnik smrskao „ferarija“?

Zaposleni je radio u kompaniji samo četiri dana

Priča o uništenom „ferariju“ Srbina, vlasnika transportne kompanije iz Čikaga, dobila je i svoj nastavak. Posle nagađanja da vlasnik nije isplaćivao zaposlene, tamošnji portali navode šta je sve prethodilo ovakvom razvoju događaja i privođenju radnika.

Foto: Reddit/Nemomilo

Zbog istrage koja je u toku, izvor, ali i svi akteri, ostali su anonimni. Vozača kamiona kompanija je zaposlila samo četiri dana pre incidenta, a za to vreme prevezao je „jedan tovar“, jer ga navodno nisu smatrali pogodnim za posao.

Izvor je naglasio da je vozač bio besan jer nije dobio najnoviji kamion, već prošlogodišnji, koji mu nije bio dovoljno dobar.Kompanija je navodno rešila da se rastane od zaposlenog na civilizovan način „bez svađe i teških reči“ pošto ga je u potpunosti isplatila.

Sve se ovo dešavalo pred svedocima. On je uporno tražio da ostane na svom radnom mestu, ali je vlasnik ostao pri odluci da okonča saradnju sa njim.

„Sad ćeš da vidiš šta se desi kad se za*bavaš sa mnom!“

Pre nego što je napustio prostorije kompanije, izvor navodi, pitao je vlasnika da li je Ferrari GTC4Lusso, njegov. Vlasnik je odgovorio da jeste, na šta je, tada već bivši zaposleni, odgovorio: „Sad ćeš da vidiš šta se desi kad se za*bavaš sa mnom!“

Umalo da vlasnik završi pod točkovima

– Počeo je da trči ka kamionu, uskočio unutra i krenuo da vozi kao ludak. Vlasnik je potrčao za njim i pokušao da ga zaustavi. Ovaj je zalupio vrata kabine i zakačio šaku vlasnika, zbog čega je vlasnik umalo pao pod točkove kamiona – ispričao je izvor. – Onda se jednom zakucao u automobil, stao i potom nastavio da „juriša“ na „ferarija“ dok se kamionom nije popeo na njega – navodi izvor.

Do tada je vlasnik već zvao policiju, koja je bivšeg zaposlenog uhapsila i podnela prijavu.Vlasnik automobila bi navodno mogao da dobije isplatu osiguranja za uništeni automobil vredan između 200.000 i 280.000 dolara, kao i novac koji će navodno dobiti posle tuženja bivšeg radnika sudu.

Sadržaj preuzet sa stranice: Telegraf.rs

PROČITAJTE JOŠ: Drugi dio priče o smrskanom Ferariju