Punih 25 godina naplaćivao parking, uzeo 5 miliona i nestao, niko ne zna ko je!

U engleskom gradu Bristolu, u okolini ZOO parka postoji parking kapaciteta za oko 150 automobila i osam autobusa.Punih 25 godina isti čovek je naplaćivao parking.

Cena za automobile bila je 2,5 funte, a za autobuse 7,5 funti. I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, čovek se jednostavno nije pojavio.

Uprava ZOO vrta bila je prisiljena da kontaktira Gradsku upravu i da zatraži novog radnika parkinga. Međutim, Gradska uprava je odgovorila da nema nikakvu nadležnost nad ovim parkingom, nego da on spada pod nadležnost ZOO vrta.

Uprava vrta je zatim obavestila gradske čelnike da je radnik na parkingu bio njihov zaposleni, a ne zaposleni ZOO vrta. Nakon čega je Gradska uprava obavestila upravu ZOO vrta da među svojim zaposlenima nikada nisu imali radnika spomenutog parkinga.

Tako za vrijeme dok se ova rasprava vrtela u krug, čovjek ek koji je radio na parkingu je vjerovatno ispijao koktele na nekom egzotičnom ostrvu, pošto je očigledno samovoljno instalirao aparat za naplatu parkinga.Tako je on 25 godina naplaćivao parking i po nekoliko stotina funti svakoga dana.

To znači da je “napustio posao” sa kapitalom većim od pet miliona funti, a da niko ni dan danas ne zna kako se on zove.

Izvor fotografije: @BristolZooGardens/FB.

Previous post Ta vremena “socijalističkog mraka” kad smo “umirali od gladi” u “tamnici naroda”
Next post 15 veoma zanimljivih činjenica o pčelama