VEOMA EMOTIVNI MOMENTI ! HILJADE LJEKARA NAPUŠTA VUHUAN NAKON ZAVRŠENE MISIJE ISPOMOĆI (VIDEO)

Još jedna grupa medicinskih radnika koje je u prethodnom periodu upućena iz drugih regija u regiju i grad Vuhuan napušta ovaj grad nakon uspješno završene misije ispomoći zdravstvenom sistemu ovoga grada.

Pogledajte video i njihovu sreću, mnogi nisu mogli izdržati i emocije su ih savladale. Suze koje vidite su suze „radosnice“. Preživjeli su pandemiju, pomogli su zdravstvenom sistemu i konačno se vraćaju svojim kućama.

Ovi ljudi su spasili mnoge živote i oni su heroji. Mnogi optužuju Kinu da je izazavala probleme sa koronavirusom, ali dokazi ne postoje i to će se u narednom periodu razmatrati i analizirati, ali ovi doktori i medicinske sestre nemaju ništa sa tim „geopolitičkim igrama“, oni su istinski heroji jer su izvršili najvažniji zadatak, a to je spašavanje života, što je najvažnije.

Pogledajte ovaj video, autobusi sa medicinskim osobljem odlaze, a cijeli grad ih ispraća , veoma emotivno !

Oko 42 00 doktora i medicinskog osoblja je za vrijeme najveže krize u Vuhuan poslato iz drugih krajeva Kine. Ovih dana oni se postepeno vraćaju kućama i prilikoM odlaska dobijaju zahvale od lokalnog stanovništva i od cijele države.

topdanas.com

PROČITAJTE JOŠ: