Nokautirana komunalna policajka! (VIDEO)

Ulična prodavačica nokautirala je komunalnu policajku danas u podnevnim časovima na Vidikovačkoj pijaci.

Naime, ovaj incident se dogodio kada je ulična prodavačica navodno htela da ode sa pijace i ne plati kaznu, ali joj komunalna milicajka nije dala.

Nakon nekoliko sekundi guranja i rasutih prodavačicinih stvari po podu, usledio je udarac. Komunalna milicajka se našla na podu, a prodavačica je pobegla. Policija je u međuvremenu pronašla ženu koja je udarila milicajku koja je odvedena u Urgentni centar, piše Telegraf.rs, a nasilnica u stanicu policije u Rakovici. 

Ovom incidentu prisustvovao je veći broj građana koji u početku nije reagovao ni u jednom trenutku. Takođe, na društvenoj mreži Tviter se pojavio veliki broj komentara u kojima podržavaju nasilje nad komunalnom milicajkom. 

„Trebalo je jače da je udari“, „Neka je tako i treba kad se iživljavaju na sirotinji“, bili su samo neki od komentara.

Povodom ovog incidenta oglasio se i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević koji je osudio napad na pripadnicu Komunalne milicije.

– Najoštrije osuđujem današnji fizički napad na pripadnicu Komunalne milicije tokom vršenja službene družnosti iz domena njene nadležnosti. Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatiljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti – ukazao je Nikodijević.

Izvor: direktno.rs