Žena preživjela pad sa 24 metra

Studentkinja Aleksa Teraca (23) pala je sa šestog sprata dok je vježbala jogu na terasi, a njena prijateljica sve je snimila.

Mlada devojka vežbala je jogu na svojoj terasi na vrlo ekstreman način. Ona se oslonila na ogradu od terase i pokušala da zauzme opasnu joga pozu. Nažalost, izgubila je ravnotežu i pala sa visine od 24 metra direktno na zemlju.

Na iznenađenje svih, ona je preživjela, ali je zbog silovitog pada slomila 110 kostiju. Zbog ozbiljnih povreda koje je zadobila, Aleksa neće moći da hoda 3 godine, a doktori će morati da rekonstruišu njena koljena, zglobove i lice koje je takođe zadovilo teške povrede.

Teraca je godinama svakog jutra na balkonu vježbala jogu, ali jedno jutro riješila je da jednu od poza izvede na ogradi balkona, okliznula se i pala sa šestog sprata sa visine od čak 25 metara. Prema pisanju australijskog Njuza preživela je, a tokom 12-časovne operacije ljekari su joj rekonstruisali kolena i zglobove.

Inače, Meksikanka je sa balkona pala samo nekoliko sekundi nakon što je njena prijateljica snimila fotografiju na kojoj izvodi opasnu pozu.